RTSyd 2024 – 3. oktober

Lokation: Arena Aabenraa, Hjelmalle 3, 6200 Aabenraa

03-10-2024 18:30

Møde

Introduktion

Så er det tid til RTSyd netværksmøde igen, den 3. oktober

OBS nyt mødested i Arena Aabenraa. – Vi er garanteret god og masser af mad af Jesper Keller 🙂

Med mere end 400 tilmeldte tablere og ex-tablere måtte vi i 2023 igen melde alt udsolgt, og vi håber og tror på i bestyrelsen, at vi kan gentage den succes i 2024.

Det er i år lykkedes os at en helt unik mekaniker, som rejser verden rundt for at servicerer verdens hurtigste F1 ræser! Ole Schack, mekaniker, Red Bull Racing.
Kun to teammedlemmer har været med på hele rejsen og arbejdet til samtlige grandprixer, siden Jaguar fra 2005 blev til Red Bull Racing. Den ene hedder Christian Horner og er teamchef. Den anden er fra Sdr. Hygum i Sønderjylland og er mekaniker …

Denne mekaniker sammenholdt med et godt grin, et ordinært møde med kant og alle jer, er der igen lagt op til en netværksaften, som ikke fås andre steder i Danmark.

SE MERE OM FOREDRAG OG UNDERHOLDNING NEDENFOR

Program: (med forbehold)

18.30 – Ankomst (fra kl. 18.00)

18.40 – Buffet

19.30 – Indlæg, Ole Schack

21.15 – Ordinært møde

21.50 – Stand-up v/ Ane Høgsberg  & Torben Chris

22.45 – Afslutning

 

Pris: 350 kr. incl. buffet og kaffe.

Tilmelding sker nedenfor, og er først gældende efter modtaget betaling. Først til mølle.

Betaling overføres til Danske Bank 9570 13447381

Dagens

Foredragsholder

Ole Schack, mekaniker, Red Bull

Ole Schack er måske mindre kendt – eller måske ikke….


Ole startede som fejedreng i et lokalt automobilværksted i Syddanmark – nærmere betegnet Sdr. Hygum som er beliggende 5 km fra GP Tours hovedkontor i Rødding. Chefen Flemming kørte lidt ræs og havde en Formel Ford 2000 racer stående i værkstedet. Snart udviklede der sig et kærlighedsforhold til bilen og Ole brugte weekenderne på at tage med som hjælper og siden mekaniker for chefen.


I har trukket i vores RT forbindelser og vi er stolte og glade for at en lokal dreng, som rejser kloden rundt vil lægge vejen forbi hos RT Syd i Aabenraa!


Kilde: https://www.gptours.dk/personnel/ole-schack/

Dagens

Underholdning

Ane Høgsberg & Torben Chris

På kraftig anbefaling af Torben Chris får vi besøg af Ane Høgsberg & Torben selv!

Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.

Sammen med vores tilbageværende hus komiker Torben Chris er der lagt op til svært ondt i maven af grin – måske også om fredagen…